MONTARE MEMBRANE PVC PE ACOPERIS

Acoperișurile din membrane din PVC și TPO reprezintă un înlocuitor modern pentru materialul de acoperiș învechit, care este deja folosit destul de rar în Moldova. Conform statisticilor, 87% din acoperișurile plate din Europa de Vest sunt realizate din membrane din PVC, iar Moldova, după Chișinău, începe să se deplaseze cu încredere în această direcție. În ceea ce privește costul, prețul unei astfel de hidroizolații este mai mic decât analogii bitum-polimeri, atunci când începem să numărăm și durata de viață.

Personalul companiei „AcoperisNou” angajează instalatori și designeri experimentați. Își îmbunătățesc constant calificările la centrele de instruire ale producătorilor de materiale. Atunci când se compară o membrană din PVC și o membrană hidroizolantă, beneficiile sunt evidente. Este necesară o dată și jumătate mai puțin timp pentru a instala membrana, iar costul lucrării este redus de până la două ori. Impermeabilizarea poate fi instalată chiar și la temperaturi sub zero.

În cazul în care finanțarea este întârziată și construcția intră în iarnă - nu este o problemă, vom termina lucrările iarna. Instalăm membrane de acoperiș la cheie.

Este important să ne amintim că economisirea a 5% din estimarea pentru instalare duce uneori la pierderea a jumătate din buget din cauza materialelor alterate. Meșterii noștri lucrează cu acoperișuri cu membrană din PVC de mai bine de 10 ani. Toate echipele sunt echipate cu echipamente profesionale Leister. Datorită parteneriatului direct cu importatorii de materiale, prețul pe m2 de acoperiș este în medie cu 10% mai mic decât prețul pieței. Timp de 10 ani lucrând cu materialul, acoperișii noștri au stăpânit diverse tehnologii de instalare: mecanică, de balast, de lipire. Sunt gata să instaleze acoperișuri clasice, inversate și chiar verzi.

Oferim servicii de garanție și post-garanție. Garanție materială până la 10 ani și 5 ani pentru muncă. Chiar dacă a apărut o puncție și o scurgere la ieșirea garanției, vom rezolva prompt problema. Puteți vedea starea primelor noastre facilități, puteți vorbi cu clienții și puteți trage singuri concluzii. Instalăm hidroizolații din PVC în toată Republica Moldova, există multe obiecte gata făcute în Chișinău.

Instalăm membrane din PVC în instalații industriale, publice și în clădiri private. Lucrăm în mod fiabil - știm tot ce avem nevoie despre acoperișurile cu membrană. Consultare, măsurare, calcul exact al costurilor - gratuit. Lucrăm în baza unui contract. Oferim o garanție.

© 2021 Acoperișuri plane la cheie | Toate drepturile sunt rezervate.